Urn op maat 

Omdat een urn bij voorbaat speciaal is, nodig ik je uit de urn ook echt speciaal te maken. Hierbij kan ik je helpen door een urn vorm te geven aan de hand van jouw verhaal en/of wensen. 

Graag kom ik met je in gesprek. 

Aan de hand van ons gesprek ontwerp ik als maker een urn. Na het vormgeven van het idee gaan mijn handen aan de slag volgens de kneepjes van het pottenbakkers ambacht.

Met jouw geliefde in gedachte bouw ik een kunstwerk met een ziel.”

Wat je kunt verwachten

  • In een gesprek van ongeveer een uur hebben we kennis gemaakt en gesproken over diegene waarvoor de urn is bestemd. We bespreken de vorm en kleuren van de urn en wat hierin eventueel je wensen zijn. Het gesprek kan telefonisch plaatsvinden of je kunt langskomen in mijn atelier.  (Dit gesprek is vrijblijvend en gratis).

 

  • Aan de hand van het gesprek hebben we een moodboard samengesteld waarin jouw verhaal en wensen samenkomen.

 

  • Aan de hand van het moodboard ga ik aan de slag in de pottenbakkerij. Als basisvorm voor de urn vertrek ik altijd vanuit een gedraaide pot/vorm op de draaischijf, zie het portfolio voor een sfeerimpressie van mijn werk.

 

  • Vanaf het moment dat we in gesprek zijn geweest zal het 3 tot 4 weken duren tot de urn af is.

 

  • Als de urn af is ontvang je een bericht. Je kunt de urn komen ophalen of de urn kan per post verstuurd worden.

Interesse ?

Neem vrijblijvend contact op voor vragen of plan een afspraak. Meer informatie over de maker vind je hier. Voor inspiratie kan je terecht bij mijn portfolio.